Љубчо Лазаровски

Љупчо Лазаровски рођен је у Куманову 4. јула 1961. године. У Београду је завршио Војну гимназију „Братство и јединство“, а потом је школовање наставио на Војној академији, смер инжењерија. Био је дугогодишњи спортиста и радник у СД „Партизан“. 1987 године жени се супругом Весном, 1988 и 1991 године добијају ћерке, Александру и Ивану. Александра је дипломирала продукцију и режију у Паризу, а млађа Ивана студира политичке науке на одсеку дипломатије. 

Професионалну службу отпочео је у Ваљеву, а онда 1992. године прелази у Београд међу специјалце. Једно време је био и у међународној мисији. С почетком рата у Хрватској одлази на фронт, а касније и на фронт у Босни.  Више пута је ванредно награђиван и похваљиван. Обављао је већи број дужности а најдуже је био начелник инжињерије. Стигао је до чина пуковника. Био је човек широког духа и ентузијаста, увек спреман да помогне. 

Преминуо је 13. априла 2008. године на снимању серије Вратиће се роде, у којој је узео учешће на наговор својих пријатеља, тако да се може рећи да је био и добар глумац.