Приступање у чланство Удружења „Ветерани војнообавештајне службе Србије“

Управни одбор Удружења је на седници одржаној 13. маја 2016. године донео одлуку да Удружење „Пријатељи 72.специјалне“ колективно приступи у чланство Удружења „Ветерани војнообавештајне службе Србије“. Сагледавајући циљеве и задатке и једног и другог Удружења дошло се до закључка да су веома комплементарни и да би се у будуће могли лакше и ефикасније спроводити уколико удружимо напоре. Колективним чланством у „Ветранима“, „Специјалци“ ништа не губе и немају никавих додатних обавеза, а могу се остваривати поједина права која ће у будуће бити проширивана.

Удружење „Ветерани војнообавештајне службе Србије“ је на својој седници УО одржаној 19. маја 2016. године донело одлуку о прихватању колективног приступања  „Пријатеља 72.специјалне“

Свим припадницима и једног и другог удружења желимо да спајање буде на задовољство, корист и радост свих чланова оба Удружења, а истовремено позивамо и оне који желе да постану појединачни чланови (уколико испуњавају статутарне услове) да се о томе информишу у својим Удружењима.

СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА !!!